Werken en Opleiden

Vacatures en open sollicitaties

Wat kun je van Buro3o verwachten?

We hebben aandacht voor de toekomst van medewerkers, bieden je een fijne werksfeer en geven je de ruimte om regie te nemen in je werk. Kortom: Buro3o is een organisatie waar je je elke dag met plezier voor inzet.

Werken in ontwikkeling

Medewerkers bij Buro3o blijven zich doorlopend ontwikkelen om daardoor steeds kwalitatief hoogstaande zorg te kunnen blijven verlenen. Buro3o biedt verschillende (bij)scholing, ontwikkel en opleidingsmogelijkheden aan voor haar medewerkers. 

Stage bij Buro3o

Buro3o biedt voor diverse MBO-, HBO- en Universitaire opleidingen stageplaatsen en mogelijkheden voor afstudeerstages. Ben jij een enthousiaste en gedreven student? Dan hebben we leuke en leerzame stages voor jou!

De huiselijke omgeving die Buro3o cliënten biedt, maakt ook het werken aangenaam.

Vrijwilligerswerk bij Buro3o

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Buro3o. Met hun enthousiasme, betrokkenheid en inzet zijn ze heel belangrijk voor onze cliënten. Wij bieden je de keuze uit verschillende functies en een werkomgeving met leuke collega’s.

Vacatures en open solicitaties

Als er vacatures zijn dan zullen we die op deze pagina plaatsen. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Stuur je sollicitatiebrief en cv naar info@buro3o.nl t.a.v. Remon van Voorenberghe.

Goed om te weten

Behalve aan de wetgeving, de CAO GGZ en de waarden en normen van onze organisatie houdt Buro3o zich ook aan de regels voor werving en selectie, zoals verwoord in de sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling.

Bij indiensttreding vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren.