Jongeren en jongvolwassenen

We maken allemaal wel eens mee dat het minder goed gaat. Je zit niet lekker in je vel, bent somber of hebt vervelende dingen meegemaakt. Buro3o gaat samen met jou op zoek naar kansen.

Zit je niet lekker in je vel?

We maken allemaal wel eens mee dat het minder goed gaat. Je zit niet lekker in je vel, bent somber of hebt vervelende dingen meegemaakt. Zeker als je het thuis moeilijk hebt, op school gepest of buitengesloten wordt, kan je je heel verdrietig en alleen voelen. Je kunt dan het idee hebben dat je er niet bij hoort of dat niemand je begrijpt. Of je denkt dat je anders bent dan anderen.

Bijna iedereen herkent deze gevoelens en op zich zijn deze emoties niet raar. Iedereen heeft ze.

Soms houden psychische problemen wel langer aan of horen, zoals bij bijvoorbeeld ADHD en een Autisme Spectrum Stoornis, voor altijd bij het leven. Dan kunnen de klachten wel invloed hebben op school of op je omgang met je vrienden, naasten en familieleden. Dan kan het nodig zijn om hulp te zoeken, bijvoorbeeld bij Buro3o. Buro3o zet zich er voor in om samen met jou weer op zoek te gaan naar kansen.

Hoe voel je je?

Wanneer je zelf te maken hebt met een psychisch probleem, kun je het gevoel hebben dat je de enige bent. Bedenk dan goed dat 1 op de 4 Nederlanders ergens in het leven psychische klachten krijgt.

Hoe kan Buro3o je helpen?

We gaan met jou en de mensen die belangrijk voor je zijn in gesprek en onderzoeken de oorzaak van de dingen die je moeilijk vindt. Zo ontdekken wij hoe we je het beste kunnen helpen en hoe jij jezelf het beste kunt helpen.

Je gaat ook actief aan de slag bij Buro3o. Je werkt bijvoorbeeld mee aan onderzoek en diagnostiek. En tijdens je behandeling of begeleiding werk je aan de doelen die we gezamenlijk opstellen. 

Wij hebben wat te vertellen